STØT SUKKERLYNS NYE MUSIKVIDEO

Sukkerlyn har brug for penge til sin nye musikvideo der udkommer sammen med hans nye EP snart, og da penge ikke altid er lige nemme at finde, har han taget alternative metoder i brug. I kampen for den ultimative musikvideo, og i ægte serber-ånd, sælger Sukkerlyn nu nogen fantastiske kontorstole til meget billig penge. Så til alle jer derude der sidder med rygproblemer foran skærmen, eller jer der bare MÅ eje den fede stol, her er muligheden for at købe en rigtig retro stol, særligt udvalgt af Sukkerlyn der som bekendt har rigtig god smag indenfor boliginventar.

En ekstra bonus ved køb af en af disse ægte læderstole er udover den gode siddekomfort, den ekstremt gode samvittighed du har ved at læne dig tilbage og vide, at DU har doneret penge til Sukkerlyns musikvideo “Hustler”.

De attraktive kontor/gamer stole står til salg på Guldbergsgade 2200 Kbh N, tæt på Le Fix butikken. De er i god stand, kun let ridsede. Ny prisen var 1000 kroner, men sælges nu for 300 eller til en god byttehandel. Ved køb af flere gives der rabat! – For at undgå tvivl om hvorvidt det nu også er en ægte Sukkerlyn stol du køber, er de blevet nummereret og signeret af selveste Sukkerlyn.

Er du interesseret så ring på 60853098.


ALLE STOLENE ER NUMMERERET OG SIGNERET AF SUKKER “LÆKKER“ LYN OG HUSK DU STØTTER VORES NYE MUSIKVIDEO

CHEFF RECORDS

 TJEK DIN VARE OM DEN ER GODKENDT AF SUKKERLYN

PATO STØTTER OP

PELLE STØTTER OP

TJA støtter vel også op ;D

JG STØTTER OP
ALTBERGSLUND STØTTER
HONIK STØTTER
J.J WILD STØTTER
Skynd dig før de alle er solgt 
Reklamer