Klumbens Hobby – Billeder fra ny musik video + MUSIKVIDEOEN

Hvis du ikke kender Klumben endnu så bliver du nødt til at tage dig godt sammen, for han er en kæmpe der ikke er til at stoppe. Klumben blev kendt for ca 1 år siden, da han lavede nummeret „Kriminel“ som hurtigt blev et hit i små og store kredse på Nørrebro, og senere også i resten af landet. Nummeret skabte opmærksomhed på det lille dancehall system ”fuma hifi” som bl.a. Topgunn også kommer fra.

Klumben producerer sine tracks i sit hjemmestudio på Bolsjefabrikken på ydre Nørrebro. Det var bl.a. der han producerede „Kriminel“ og vist også sangen „X Factor“. Tracket „X Factor“ blev hypet af medierne fordi den var en sjov anti- X factor sang, som blev udgivet samtidig med at det såkaldte talentshow X Factor blev vist på TV.

Efterfølgende kom Klumben ind på noget der hedder “Kontrafon”, der er et nyt politisk non-profit pladeselskab. Derinde lavede han sammen med Mighty Mala en sang der i bund og grund handler om, at vores politikere er det rene lort . Sangen blev udgivet på selve dagen hvor der blev udskrevet valg, og endnu engang kunne Klumben se sig selv på de fleste nyhedssider og blogs, og vigtigst af alt, i de unges hoveder! Sangen udkom på vinyl på Kontrafon.dk på Klumben/Toppgunn LP’en.

Mens tracket hittede derudaf, havde de på Kontrafon også „Raske penge“ på holdet, som udgav et track fra hans dobbelt debut single. Sangene var “Her hvor jeg bor” og “Rundt“. Sidstnævnte er lige nu, for sjette uge i træk nummer 1 på systemlisten på P3 (du kan hjælpe med at støtte sangen på det her link: http://www.dr.dk/p3/programmer/smag-paa-p3/systemlisten/ ). Nummeret er i radioen hele tiden, og de sidste aftaler med større festivaler, er ved at blive færdig gjort, så det er fuld fart frem.

NÅ ALT DET ER SAGT KAN JEG KOMMER MERE IND PÅ DET SOM DU KLIKKET IND FOR

Her får du mulighed for at se nogle bag-om billeder fra videoen til Klumbens første single fra hans kommende album. Sangen hedder “Hobby” og er endnu ikke udgivet, så i må vente til at høre den, jeg smider et link når det sker. Her er der til gengæld nogle previews fra vores videoshoot, som vi lige har lavet færdig. Videoen er til hans første single ”Hobby”, fra det album som gerne skulle være ude inden måneden er omme. Det har dog trukket ud et stykke tid, men har hørt den skulle komme ud SNART!

her er et lille interview fra bas på p6

tjek 

og så nolge billeder fra den nye video – Hobby

Malthe Konradsen har taget nogle af billederne og resten har jeg taget.

Musikvideoen er lavet sammen med min ven Fenar Ahmad, som har hjulpet med at instruere, og min elev/ven Malthe Konradsen Wellendorph, som assisterede. Også en masse dejlige piger deltog, så tusind tak til jer alle, uden jer var det fandme ikke blevet så godt som det blev! Videoen er optaget over 2 dage i nogle forskellige lejligheder, der mangler stadig lidt endnu, men når musikken kommer  på videoen bliver det udgivet til folket! – Og det er selvfølgelig på en Cheff records ting! og her er den så:

“HOBBY” MED KLUMBEN


tak for kigget 🙂

Reklamer