IK LAVET PENGE, VI LAVER DAMER G !

Så, endelig fik jeg tid til at sidde og blogge lidt. Undskyld for den lange ventetid der har været her på det sidste! Hermed en update på den sidste tids aktivitet.

For to måneder siden fik jeg en idé til en video til den dengang endnu ikke udgivede ”Ik lavet penge”. Efter et stykke tid fik vi det endelig sat op, så vi kunne skyde videoen. Det trak lidt ud, fordi jeg ikke har prøvet at lave en hel pro musikvideo før, men så mødte jeg Fenar Ahmad. Han er en instruktør fra Nørrebro, som igennem Firehouse drengene kender Oliver og August. De havde spredt rygtet om, at vi skulle lave den her musikvideo, og så mødte jeg heldigvis Fenar på dejlige Dronning Louises bro. Vi valgte med det samme at sætte os ned og planlægge det hele, og en lille uges tid senere havde vi fået det hele skrevet ned, og gjort klar til at kunne optage ”Ik lavet penge”.

Vi startede kl. 09.00 oppe hos en veninde som have et pigeværelse vi havde fået lov at bruge som set-up. Hun sagde også ja til at spille den sovende pige, som Kidd vågner op hos. Starten på dagen og videoen trak dog lidt ud fordi Kidd manglede, han dukkede først op efter to timer fordi han havde været i Aalborg dagen før, og åbenbart havde haft sig en vild tur!

Dagene derefter gik så med at optage forskellige steder på Nørrebro, fra Stengade til Rust til Dronning Louises bro. Gennem Facebook havde vi også lavet en event for at skaffe piger der ville hjælpe os ved at være med i musikvideoen. Vi blev fucking glade da vi så, at der dukkede en kæmpe flok piger op, for vi havde sgu ikke troet at der ville komme nogen med to dages varsel. Der dukkede 20 piger op, alle mellem, 14-20 år gamle, og det blev faktisk lige pludselig meget sjovere end vi havde regnet med, pga. den store forskel der var på pigerne. På den måde kom videoen også til at være noget helt andet, end alt det andet der ligger ude på nettet nu.

Her er et klip fra nogle drenge, som havde gemt sig og optaget os, mens vi lavede vores optagelser fra Amager Strand.

Taget fra www.Facebook.Dk/WIZZLESHIZZLE

Da vi var færdige med optagelserne, skulle det hele klippes og gøres færdigt. Med hjælp fra BEOFILM blev det gjort på en professionel måde. Martin Friss klippede den over nogle dage, og Adalsteinn Hallgrimsson gradede filmen. Jeg er så taknemmelig for, at de gad at hjælpe os med at færdiggøre hele projektet for os. Fucking mange tak for det drenge!

Der er masser af mennesker, som har hjulpet til med videoen, ved enten at være skuespillere, eller ved at give os deres ekspertise på andre måder, og allesammen skal have stor tak for at hjælpe os med at få denne video ud til folket. MANGE MANGE MANGE MANGE MANGE TAK!!!

HER KAN DU SÅ SE ”IK LAVET PENGE” MUSIK VIDEOEN

MUSIK AF KIDD & ELOQ///CHEFF RECORDS

IDE/MANUS : JAMEL SUNDOO & FENAR AHMAD

INSTRUKTØR: FENAR AHMAD
FOTOGRAF : JAMEL SUNDOO KLIPPER : MARTIN FRIIS  GRADER : ADALSTEINN HALLGRIMSSON/ BEOFILM POST PRODUCTION

TAK TIL KAMILLA BRUUS & MALTHE KONRADSEN WELLENDORPH & BEOFILM & TIL ALLE KIDD FANS

Efter at videoen var lagt ud, skulle vi også lave nogle billeder til coveret. Jeg fandt faktisk først ud af det med en dags varsel, så lige pludselig skulle det gå fucking hurtigt. Vi havde endnu ikke lavet nogle penge på videoen, men sjovt nok ville en del faktisk gerne være med, selvom vi ikke kunne betale dem andet end lidt sjov i selskab med os, og noget vand til halsen.

Vi skrev så :

Og det her var hvad vi fik ud af det 🙂

Tak til Nikita, Camilia og Simone for en fucking griner dag!

(SE BILLEDERNE I FULD STØRRELSE )

CHEFF RECORDS TAKKER AF

Reklamer