Brug byrummet

BRUG BYRUMMET!

BUREAU DETOURS WORKSHOP:

Detours er en arkitektur/kunst/social gruppe bestående af meget forskellige mennesker. antallet af medlemmer tror jeg ingen kender, dog er der nogle få igangsættere der går igen i forskellige projekter. vi er en gruppe som tager udgangspunkt i offentligt rum og brugen deraf . vi bygger og hygger, og der må gerne være bål imens. Alle inviteres på kaffe og materialer er så godt som altid h
vad der kan skaffes uden de store udgifter. Gennem kritik af rummet vi indtager ændre vi rummet ved at lave en konkret forandring med skruemaskiner ,hamre og save og en overordnet ide som næsten altid forandres i processen.
I denne workshop vil vi medbringe vores helt nye værksteds cykel og tage udgangspunkt i openhagens oplæg og lave en konkret forandring af byens rum. Hvad det kommer til at være er noget vi finder ud af gennem workshoppen, men en ting er sikkert. Der skal bygges hamres og saves. Vi skal bruge materialer som vi finder i byen kroge og kanter. Vi skal få sved på panden og bygge noget ingen troede var muligt….

Reklamer